Handleiding geitenvlees verkrijgbaar

Maart 2012 – Voor de horeca en de betere thuiskok is een praktische handleiding gemaakt over de verwerking en bereiding van biologisch geitenvlees. Uitgelegd wordt wat de verschillen tussen een capretto (zuiglam) en een chevon (bokje van ongeveer een halfjaar oud) in de keuken betekent. Hoe je het vlees goed kunt bewaren en tips over bereidingstechnieken. De brochure bestellen kan via de site van www.geitenvlees.com

Geitenlammeren groeien goed

Febr. 2012 – De afgelopen periode hebben de geiten afgelammerd. De lammetjes laten we altijd eerst bij de moeder zodat de biest kunnen  drinken. Om zeker te zijn dat het lam van zijn eigen moeder melk drinkt geven we zowel lam als moeder een herkenningsstreep.

Handleiding geitenvlees in de maak

Dec. 2011 – Een handleiding voor de bereiding en en verwerking van geitenvlees is in de maak. Deze handleiding is bestemd voor de horeca en de beter thuiskok. Het beschrijft de verschillen tussen de soorten vlees en hoe deze te bereiden. Tijdens de BioVak, 18 en 19 januari, vindt de presentatie plaats.