Recepten

Hansketiens recepten

Passie voor bijzondere en smaakvolle gerechten is net zo vanzelfsprekend als de passie voor dier en natuur. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan in het verwerken en bereiden van onze kaas-en vleesproducten. Daarom hierbij onze lekkerste recepten.

Sali capri

Hoofdgerecht voor 2 tot 3 personen / voorbereiding 25 minuten / bereiding vanaf 160 minuten   Ingrediënten  1/2 chevonbout (circa 500 gram) Kruiden mengsel:           1 thl koriander           1 thl. komijnzaad          ...
Naar het recept

Braadstuk Lisboa

Hoofdgerecht voor 4 personen / voorbereiding 15 minuten / bereiding 100 minuten Ingrediënten 200 gram abrikozen 100 gram blanke amandelen 25 gram roomboter 100 gram roomboter voor kruidenboter 3 teentjes schone knoflook 10...
Naar het recept

Gebraden en getrancheerde zadel

Hoofdgerecht voor 2 tot 4 personen / voorbereiding 0 minuten / bereiding 60 minuten Ingrediënten 1 zadel van chevon olijfolie boter 2 rode paprika’s 12 grote tenen knoflook peper en zout 1 dl...
Naar het recept