Recepten

Hansketiens recepten

Passie voor bijzondere en smaakvolle gerechten is net zo vanzelfsprekend als de passie voor dier en natuur. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan in het verwerken en bereiden van onze kaas-en vleesproducten. Daarom hierbij onze lekkerste recepten.

Irish goat stew van stoofstukjes lange garing

Hoofdgerecht voor 4 personen / voorbereiding 15 minuten/ bereiding 1,5 uur Ingrediënten 500 g  stoofstukjes lange garing 400g  aardappels 2 winterwortel 250  gram uien zout peper 2 theelepels gedroogde tijm 2 laurierblaadjes flesje...
Naar het recept

Chevonbout op Italiaanse wijze

Hoofdgerecht voor 6 tot 8 personen / voorbereiding 24 uur / bereiding 3 tot 4 uur Ingrediënten 1 hele chevonbout van 1200 tot 1500 gram 2 stengels bleekselderij 4 teentjes knoflook 3 eetlepels...
Naar het recept

Tipiti (Grie toastbeleg)

Voorgerecht voor 2 personen voorbereiding 5 min. / bereiding 10 min. / wachttijd 5 min. Ingrediënten 100 g knoflook Grie zonnebloemolie en/of olijfolie paar theelepels tomatenpuree Bereiden Verkruimel de Grie en voeg de...
Naar het recept