Spring naar inhoud
  • Begin
  • Crowdfunding actie
  • De boerderij
    • Rondom de boerderij
    • Kringloop op de boederij
    • De geiten en bokken
  • Nieuws
  • Producten
    • Geitenkaas
    • Gedroogd en ingevroren chevonvlees
    • Vers geitenvlees
  • Recepten
  • Vragen
    • Waar te koop?
    • Veel gestelde vragen
  • Contact
Alles Recepten
  • Geitenkaas
  • Gedroogd en ingevroren chevonvlees
  • Vers geitenvlees

Bout

Productinformatieblad
Soort vlees: bout(hele of halve)
Diersoort/leeftijd: chevon (5-7 mnd.)
Onderdeel dier: bout of bil (boven achter poot)
Bewerking: vacuüm gerijpt
Zout: n.v.t.
Gebruikte kruiden: n.v.t.
Toepassing tajing schotels,Zuid Europese keukensmaakt neigt duidelijk naar wild
Bereidingstijd marineren minimaal 8 uur, en langzaam garen onder af en toe omkeren gedurende 3 tot 4 uur op 160 0C (afhankelijk van de grootte van het stuk)
Verpakking: gevacumeerd, ingevrorenper stukgewicht hele bout van 1.200  gram tot 1.500 gram
Houdbaarheid: t.h.t. 24 mnd. na invriezen

 

Meer informatie


Hansketien

Onze gedroogd vleesproducten

Coppa: gedroogd nekvlees
Llomo; gedroogd rugfilet
Violino: gedroogde achterbout
Pittige droge worstjes
Gedroogde achterbout


Onze verse vleesproducten

Chevon aan karkas
Rollade van nekvlees
Racks
Zadel
Rugfilet
Haasjes
Cotelet
Schouder
Stoofvlees de luxe
Braadstuk
Schenkel
Heupvlees
Bout
Stoofstuk
Hongaars gekruide worst


  • Help mee!

  • Hansketien

    Geitenboerderij Hansketien
    Steendervalsweg 37
    9436 PL Mantinge (Drenthe)

  •  

    Tel: 06 45659216 of 06 44136018
    E-mail: info@hansketien.nl

  • Waar zijn onze producten te koop?