
Een uniek product volgens bedrijfseigen recept. Deze gedroogde worstjes laten zich niet vergelijken met een klassieke droge worst. Er is geen varkensvlees of vet aan toegevoegd. Het gedroogde worstje lijkt een beetje op gedroogde Franse worstjes. Maar het meest bijzondere van dit worstje is dat er Grie basilicum in is verwerkt.
Voor dit gepekelde, gedroogde en gerijpte vlees wordt chevonvlees gebruikt en vlees van capra select (een dier van ongeveer een jaar).
De droge worstjes worden in ongeveer 4 weken gerijpt en een jaar nagerijpt.
Het zijn ideale worstjes voor als je op stap bent en wat energie kunt gebruiken. Maar ze smaken ook heerlijk bij een stevige rode wijn.
Neem dunne plakjes in je mond en laat het even wat zacht worden en u beleefd een smaakexplosie. De smaak is krachtig en pittig tegelijkertijd waar de geitensmaak nadrukkelijk aanwezig is.
De pittige droge worstjes worden per twee in een vacuümzakje verkocht.