Spring naar inhoud
  • Begin
  • Crowdfunding actie
  • De boerderij
    • Rondom de boerderij
    • Kringloop op de boederij
    • De geiten en bokken
  • Nieuws
  • Producten
    • Geitenkaas
    • Gedroogd en ingevroren chevonvlees
    • Vers geitenvlees
  • Recepten
  • Vragen
    • Waar te koop?
    • Veel gestelde vragen
  • Contact
Alles Recepten
  • Geitenkaas
  • Gedroogd en ingevroren chevonvlees
  • Vers geitenvlees

Stoofstuk

Productinformatieblad
Soort vlees: stoofstuk
Diersoort/leeftijd: chevon (5-7 mnd.)
Onderdeel dier: onderstuk achterpoot
Bewerking: vacuüm gerijpt
Zout: n.v.t.
Gebruikte kruiden: n.v.t.
Toepassing bouillon trekken of stoven
Bereidingstijd bouillon laten trekken door te pocheren gedurende 5 uur en stoven op lage temperatuur gedurende 1,5 uur
Verpakking: gevacumeerd, ingevrorenper stukgewicht circa 180 gram
Houdbaarheid: t.h.t. 24 mnd. na invriezen

 

Meer informatie


Hansketien

Onze gedroogd vleesproducten

Coppa: gedroogd nekvlees
Llomo; gedroogd rugfilet
Violino: gedroogde achterbout
Pittige droge worstjes
Gedroogde achterbout


Onze verse vleesproducten

Chevon aan karkas
Rollade van nekvlees
Racks
Zadel
Rugfilet
Haasjes
Cotelet
Schouder
Stoofvlees de luxe
Braadstuk
Schenkel
Heupvlees
Bout
Stoofstuk
Hongaars gekruide worst


  • Help mee!

  • Hansketien

    Geitenboerderij Hansketien
    Steendervalsweg 37
    9436 PL Mantinge (Drenthe)

  •  

    Tel: 06 45659216 of 06 44136018
    E-mail: info@hansketien.nl

  • Waar zijn onze producten te koop?