Lichtjesroute 2022

Op vrijdag 16 december was Hansketien onderdeel van de Boerderijen Lichtroute in Midden Drenthe. Een tocht langs verlichte boerderijen in de regio die allemaal hun verhaal kunnen vertellen. Daar klonk ook het verhaal van Hansketien:

Een stoet van enkele honderden autos heeft de route beleefd, bekeken en gehoord!

Veranderingen

Hansketien moet gaan verhuizen. Maar onze prachtige producten blijven in de winkels liggen, we  produceren gewoon door.

In het komende jaar zoeken we naar een nieuwe locatie van waar uit we onze producten blijven leveren.

Dank aan alle afnemers,  loonwerkers, leveranciers en andere werkrelaties voor de samenwerking en het vertrouwen in de toekomst!  En een speciale dank voor alle crowdfunders en klanten in de natuurvoedingswinkels die ons zo warm ondersteund hebben tijdens de crowdfundingsactie om grond voor de biologische landbouw vrij te kopen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Weidegang-1024x428.jpg

We zoeken een nieuwe plek, een plek waar we verder kunnen met het maken van onze mooie producten en het vormgeven van een prachtig landschap!

Met pijn in het hart nemen we afscheid. Weer een landbouwbedrijf minder in het dorp…  

Lees meer:

Zonnebloemen!

Naast het gras, kuilvoer en de brokjes in de melkstal krijgen onze geiten dagelijks een portie zonnebloemenkuil. Heerlijk voer, en ze geven er goed melk van. Dit jaar telen we de zonnebloemen op een perceel van Harro Oosting in Zwinderen. Stralend staan ze daar te wuiven in de zon. Deze winter gaan de geiten ze met veel smaak eten en hun melk aan ons vegen voor de kaas.. Kijk maar.