Recepten

Hansketiens recepten

Passie voor bijzondere en smaakvolle gerechten is net zo vanzelfsprekend als de passie voor dier en natuur. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan in het verwerken en bereiden van onze kaas-en vleesproducten. Daarom hierbij onze lekkerste recepten.

Gevulde nekvleeslap

Hoofdgerecht voor 4 personen / voorbereiding 15 minuten / bereiding 50 minuten Ingrediënten 1 nekvleeslap (circa 500 gram) van chevon* vleestouw of ander dik katoenen touw 1 schoongemaakt uitje ½ rode paprika 3...
Naar het recept

Chevon kroon met bietjes, vijgen en paddestoelensaus

Bijgerecht voor4 personen / 10 min. voorbereiding / 45 min. bereiding 2 racks van een chevon olijfolie peper en zout 200 gram gare rode bietjes 4 vijgen, in vieren gesneden 1 dl rode...
Naar het recept

Geit in de meiknollen

Hoofdgerecht voor 10 personen / 20 min. voorbereiding / 90 min. bereiding 1 kg meiknollen 5 eetlepels acacia honing 8 blaadjes daslook 2,5 kg chevonvlees (mix van bijv. stoofstukjes, schenkel, braadstuk) zout peper...
Naar het recept