Recepten

Hansketiens recepten

Passie voor bijzondere en smaakvolle gerechten is net zo vanzelfsprekend als de passie voor dier en natuur. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan in het verwerken en bereiden van onze kaas-en vleesproducten. Daarom hierbij onze lekkerste recepten.

Hamsoufflé met Grie

Voor 4 personen Uit de Griekse keuken 50g boter 35 g bloem 2,5 dl melk 4 scharrel eieren 200 g verkruimelde Grie 200 g in reepjes gesneden gekookte ham 1 eetlepel kleingesneden bieslook...
Naar het recept

Grie-flapjes (Grie in bladerdeeg)

Voor 4 grote of 32 kleine Grie-flapjes. 8 plakjes bladerdeeg circa 150 g basilicum Grie circa 80 g gekookte verse of diepvriesspinazie 1 ei peper sesamzaad Bereiding Bladerdeeg ontdooien. Het vocht uit de...
Naar het recept

Stoofstuk met risotto en cantharellen

Hoofdgerecht voor 4 personen / 20 min. voorbereiding / bereiding 2 uur Ingrediënten 2 stoofstukken 4 uien 2 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 eetlepel zwartepeperkorrels 300 ml witte aalbessenwijn of droge witte...
Naar het recept